Informații plată

Magazinul online www.norasport.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Programul de plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank este disponibil atat pentru platile online, pentru comenzile în magazin.
Prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank beneficiezi de:
3 sau 6 rate fara dobanda sau plata integrala, pentru orice produs;
Pentru asistenta carduri poti apela 004 021 306 3002, numar cu tarif normal, apelabil din orice retea, din tara si din strainatate, disponibil non-stop.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Top