Despre noi

Bine aţi venit pe site-ul norasport.ro

Aici găsiţi produse producătorilor renumiţi la preţuri mici. Toate produsele, trotinetele sunt direct de la producător și comercializate de compania noastră sunt 100% originale, garantat. Facem parte din cel mai mare lanţ de distribuţie de articole sportive din Europa, preţurile practicate de noi sunt foarte aproape de cele de la producători.

Dacă cumpăraţi de la noi, veţi obţine:

 • produse originale, garantat
 • Livrare din stoc la peste 7000 de produse
 • Gamă largă de produse
 • Nu numai trotinete ci și role, trambuline si tot ce tine de sport.

Livrarea se face prin curierat rapid în aproximativ 1-2 zile lucrătoare, exclusiv pentru trotinete care poate să ajungă la 4-5 zile.
Procedura de achiziţionare a produselor:

 1. Alegeți de pe site-ul nostru produsul cel mai adecvat pentru Dvs.
 2. Trimiteţi un email cu comanda Dvs. sau completați formularul de comandă
 3. Noi vă confirmăm comanda, vă comunicăm totalul de plată şi termenul de livrare
 4. Vă trimitem coletul, restul sumei datorate se plăteşte ramburs, în momentul ridicării coletului

Atenție! nu vindem marfă fără factură!

Magazinul Nostru

Magazinul nostru online ca și cel fizic cu aceași nume se ocupă cu comercializarea unei game variate de produse de sport, incluzând acsesorii, echipamente, îmbrăcăminte etc.

Magazinul fizic de sport s-a deschis in 2013 însa ne ocupăm de mai mulți ani cu biciclete, schiuri, patine.

Percepția noastră este că practicarea oricărui tip de sport ține omul în mișcare și astfel ajutând la o modalitate de viața mai sănătoasă. Așadar încercăm să oferim produse de cât mai bune calitate la cel mai bun preț posibil.

Produsele principale comercializate de noi sunt: biciclete, trotinete, schiuri cu echipamentele si accesoriile acestora, patine de gheața, patine cu roțile, accesorii si echipamente de hochei, înot, produse fitness și multe altele.

Căutați pe pagina noastră cu încredere, orice fel de sport practicați.

Politica de retur:

În conformitate cu OUG 34/2014, în cazul în care nu sunteți mulțumit/a de produsul primit, aveți posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără a fi necesara invocarea unui motiv. Singurul cost pe care va trebui să-l suportați este taxa de retur în valoare de 30 RON pentru returnarea coletului aferent fiecărei comenzi.

Dacă ați decis să returnați integral o comandă, este necesar să ne comunicați intenția de returnare în termen de maxim 14 zile de la data livrării produsului/produselor comandate prin mail din care să rezulte intenția dumneavoastră.

Este de preferat ca returul să fie efectuat în ambalajul original al acestuia. În cazul returnării produsului în alt ambalaj decât cel în care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură, nu este deteriorat, are toate etichetele atașate și este complet – inclusiv cu accesorii, certificat de garanție, manual de instrucțiuni, etc.

Din rațiuni de igienă și protecția sănătății Clienților noștri, anumite produse precum măștile de protecție, protecțiile UV, ciorapii, nu se returnează. Tot din rațiuni de igienă, dacă este cazul, încălțămintea comandată de pe Site, trebuie să fie probată cu șosetă.

Pentru restituirea de către Norasport.ro Sc.Trekrob Serv SRL  a contravalorii produsului returnat, este necesară transmiterea de către dumneavoastră a unui cont bancar (IBAN) în care vom vira suma achitată la plasarea comenzii, mai puțin taxa de retur în valoare de 35 RON /comandă.

Vă vom restitui contravaloarea produsului returnat în maximum 14 zile calendaristice din momentul în care returul dvs. ajunge în depozitul nostru. Restituirea sumelor achitate se va efectua prin transfer bancar, chiar dacă plată a fost achitată ramburs (cash la curierul care a livrat coletul).

În cazul în care ați achitat produsul online, prin card bancar, vă vom restitui suma aferentă produsului returnat în același cont bancar din care ați efectuat plata sau în orice caz, prin aceeași modalitate de plată ca și cea folosită de către dumneavoastră pentru tranzacția inițială, din vă putem retrage taxa de transport pentru returnarea coletului.

Norasport Sc. Trekrob Serv SRL  are dreptul de a refuza returul în următoarele situații:

 • În cazul înlocuirii produsului achiziționat cu un alt produs având alte specificații sau de un tip diferit;
 • În cazul în care cererea de returnare depășește termenul de 14 zile lucrătoare prevăzut mai sus;
 • În cazul în care se returnează un produs care nu este în aceeași stare în care a fost livrat, respectiv având toate etichetele intacte împreună cu toate documentele care au însoțit produsul/produsele returnat(e).
 • Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori după caz, eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;
 • Produsele purtate, spălate sau care miros a parfum;

Unde ne găsiți

Contact

Program de lucru  
Luni-Vineri 10:00-19:00
Sâmbătă 10:00-14:00

Tel: 0751-285-656‬

E-mail: office@norasport.ro

Adresă: Miercurea Ciuc, str. Mihail Sadoveanu Nr. 36,
jud. Harghita

Trekrob Serv Srl.
CUI: RO7892985
Nr. Reg. Com. : J19/595/1995

GALERIE

Top