TERMENI SI CONDITII

Folosind site-ul www.norasport.ro (denumit in continuare si Trekrob Serv srl), sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-u lwww.norasport.ro

Trekrob Serv isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

INFORMATII GENERALE

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.norasport.ro Acest site este proprietatea Trekrob Serv (numita in continuare Trekrob Serv) care il intretine si il administreaza: Trekrob Serv S.R.L. M-Ciuc; Mihail Sadoveanu Nr.8; Harghita Reg. Com.: J19/595/1995 CIF: RO7892985 IBAN LEI: RO71 RZBR 0000 0600 0610 6138 Banca: Raiffaisen
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (20%). Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Produsele nu pot fi vandute mai departe. Ne ocupam doar cu comert cu amanuntul.

COLECTAREA DE INFORMATII PERSONALE

Trekrob Serv aplica inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de Trekrob Serv sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii).

Trekrob Serv nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indrituite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Trekrob Serv poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

CAUTARI

Trekrob Serv poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea Trekrob Serv nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

HYPERLINK-URI SI ALTE SITE-URI

Trekrob Serv poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea Trekrob Serv nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

GRESELI DE TIPARIRE

www.norasport.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Trekrob Serv isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE PERSOANE SUB 18 ANI

Trekrob Serv nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in Trekrob Serv, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti ca nume de utilizator adresa dvs de e-mail si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului Trekrob Serv , orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

PROMOTII SI CONCURSURI

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

CUM CUMPAR?

Magazinul nostru virtual este deschis non-stop pentru Dumneavoastra, astfel aveti ocazia oricand sa ne vizitati si sa cumparati. Pentru a veni in ajutorul clientilor, produsele noastre au fost impartite pe categorii, dar puteti efectua o cautare si prin folosirea unui cuvant-cheie. Speram ca veti gasi produsele pe care le cautati. Dupa ce ati gasit produsul pe care doriti sa-l cumparati, puneti-l in cosul Dvs. virtual prin apasarea butonului „Adauga in cos”. Pentru a finaliza si a ne trimite comanda, va trebui sa mai completati un scurt formular online, in care veti specifica datele de livrare si facturare. Aici veti avea ocazia de a va inregistra printre clientii fideli, astfel, la urmatoarea cumparare va ajunge sa tastati numele de utilizator si parola. La inregistrare, va rugam acordati atentie introducerii corecte a datelor Dvs., astfel vom putea evita problemele cauzate de datele eronate.

PRETUL PRODUSELOR

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA.

PLATA PRODUSELOR

Produsele comandate raman proprietatea Trekrob Serv pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

PLATA PRODUSELOR COMANDATE SE POATE FACE:

  • 1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice)

  • 2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice).

  • 3. on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)

  • 4. plata cu numerar sau carte de credit/debit la ridicarea marfii din magazinele noastre.

COMANDA, PLATA, LIVRARE

In cazul in care Dvs. v-ati creat deja un cont de client in prealabil, dupa identificare sistemul nostru va completa datele Dvs. (nume, adresa de facturare, adresa de livrare etc.) automat, pe baza datelor furnizate de Dvs. in prealabil. In cazul in care nu v-ati creat inca un cont pe site-ul nostru, aveti oricand aceasta ocazie! Dupa ce ati pus in cosul Dvs. produsele pe care doriti sa le cumparati, si doriti finalizarea cumparaturii, va trebui sa introduceti datele necesare pentru cumparare. Dupa ce ati verificat exactitatea datelor, apasati butonul Trimite. Astfel sistemul nostru va inregistra comanda, iar noi vom incepe satisfacerea acesteia. Dupa finalizarea comenzii, sistemul nostru va va trimite un email automat de confirmare pe adresa Dvs de email, in care veti fi informat despre produsele comandate.
Produsele la comanda se importa pe baza unei comenzi ferme, daca se afla in stocul producatorului. Termenul de livrare este de 5 zile lucratoare. Produsele la comanda se expedieaza dupa acord prealabil prin telefon sau e-mail.
Magazinul online www.norasport.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Produsele noastre vor fi livrate prin Fan Courier. Pretul produselor afisate pe pagina contin TVA. Contravaloarea livrarii este platit de catre client.
Acest cost este stabilit pe contractului cu Fan Courier. Costul rambursului (cash) este suportat de noi.
Minorii sub 18 ani au dreptul la lansarea comenzilor numai cu acordul parintilor. In caz contrar comanda se considera anulata.
(Taxa de livrare medie a coletelor noastre se situeaza intre valorile 20-30 RON, la trambuline si greutati 40-100 RON) Taxa de livrare efectiva veti afla in cursul efectuarii comenzii – sau prin telefon. Despre sosirea coletului veti fi anuntat printr-un e-mail. Coletul va fi livrat la domiciliu de catre Fan Courier. In cazul in care produsele comandate de Dvs. revin la firma noastra, exista posibilitatea de a fi retrimise. In momentul in care un colet revine la noi, trebuie sa achitam o taxa de revenire. In cazul in care clientul doreste ca pachetul sa fie retrimis trebuie sa achite si taxa de revenire precum si taxa de expediere din nou pentru a putea intra in posesia coletului.
Produsele pot fi returnate in termen de 30 zile de la data primirii coletului cu posibilitatea de a vira contravaloarea produselor în contul indicat de Dvs. Asta de va face in în termen de 5 zile lucrătoare de la data sosirii coletului, iar factura storno va fi transmisă prin e-mail. In colet sa avem datele cerute de catre Banca pentru returnarea banilor, adica : Numele beneficiarului: Cont bancar: _ _ _ _-_ _ _ _-_ _ _ _-_ _ _ _-_ _ _ _-_ _ _ _

DATE PERSONALE

Pe site-ul www.norasport.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Trekrob Serv nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.norasport.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Trekrob Serv garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Trekrob Serv nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.norasport.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Trekrob Serv nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE SI SERVICIILE

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Trekrob Serv. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Trekrob Serv in maximum 72 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea Trekrob Serv, dar nu si alte despagubiri.

Trekrob Serv nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Trekrob Serv îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea Trekrob Serv pentru respectiva comanda.

POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Trekrob Serv va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Trekrob Serv.

LITIGII

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.norasport.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe acel amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului {Céget jegyző város neve} in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie. Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

DAUNE LA TRANSPORT

Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la office@norasport.ro Trekrob Serv returneaza contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul continut al site-ului www.norasport.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Trekrob Serv si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Trekrob Serv a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare.www.norasport.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

PARTENERI

Trekrob Serv are contracte de revânzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din România.

CUM STITI DACA INFORMATIILE DE PE CREDIT CARDUL DVS SUNT IN SIGURANTA

Pentru a fi siguri ca ati accesat serverul nostru de securitate, inainte de a introduce informatii financiare cu caracter privat, verificati in coltul din stanga jos al browserului dvs. In cazul in care vedeti o cheie nedesfacuta sau o incuietoare inchisa (depinde de browserul pe care il aveti dvs), atunci sistemul SSL este activ. Ca sa repetati verificarea sistemului de siguranta, uitati-va la URL-ul sau linia de locatie a browserului dvs. In cazul in care ati accesat un server de securitate, primele caractere din adresa ar trebui sa se modifice de la “http” la”https”.

Anumite versiuni de browsere si anumite firewall-uri nu permit comunicarea prin intermediul serverelor de securitate pe care le folosim noi pentru a procesa comenzi la magazin. In cazul in care nu puteti accesa serverul de securitate, indiferent din ce motiv, va rugam sa ne transmiteti comanda dvs prin e-mail la office@norasport.ro Reprezentantii serviciului nostru de support clienti va vor acorda asistenta de care aveti nevoie.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Trekrob Serv nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la office@norasport.ro

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil încheiat.


Top