TROTINETE

Procesul de înlocuire a garanției nu este adesea la fel de simplu și rapid decât mulți cred. În cazul în care componenta a fost defectă (sau deteriorată), atunci (în primul rând) componenta ar trebui să fie trimisă înapoi la noi, decât o verificare efectuată de producător.

Important!

După perioada de garanție, nu am putut să ne asumăm responsabilitatea pentru reparații. Cea de-a doua etapă este transmiterea produsului spre firma de producție, însoțită de o copie a facturii. Atasat de descrierea exactă a locului în care se află în detaliu data achiziționării și natura închisă a defecțiunii.

Rețineți că utilizarea necorespunzătoare a produselor nu acoperă daunele rezultate din garanție. Piesele sfărâmate, deteriorate și tăiate și pagubele cauzate de folosirea neplăcută

Nu se încadrează în cadrul unui înlocuitor în garanție! Dacă producătorul produsului este evaluat pozitiv, atunci putem efectua un schimb de garanție. Dacă avem în stoc, imediat ar putea fi

PIESE DE SCHIMB!

Cu toate acestea, dacă NO STOCK vom fi, din păcate, așteptați până când aceste produse Vin! Dacă apare o a doua eroare cu aceeași garanție, celelalte două înlocuiri pot fi achiziționate acum doar cu o reducere de 50%. A doua oară nu înlocuiește producătorul, dar garantează o reducere pentru prețul de achiziție!

Orice modificare, care include o vopsea modificata, indepartarea marcajelor de identificare, bara de taiere, orice fel, din orice cauze PIERDERE DE GARANTIE!

Toate cele de mai sus se aplică produselor achiziționate de la noi! Durata GARANȚIE specificată de producător, dar poate varia în funcție de marcă! PERIOADA DE GARANȚIE este conform legii, cel puțin 6 luni! Aparate Fitness și alte produse : 1 lună.


Top