In cazul in care Dvs. v-ati creat deja un cont de client in prealabil, dupa identificare sistemul nostru va completa datele Dvs. (nume, adresa de facturare, adresa de livrare etc.) automat, pe baza datelor furnizate de Dvs. in prealabil. In cazul in care nu v-ati creat inca un cont pe site-ul nostru, aveti oricand aceasta ocazie! Dupa ce ati pus in cosul Dvs. produsele pe care doriti sa le cumparati, si doriti finalizarea cumparaturii, va trebui sa introduceti datele necesare pentru cumparare. Dupa ce ati verificat exactitatea datelor, apasati butonul Trimite. Astfel sistemul nostru va inregistra comanda, iar noi vom incepe satisfacerea acesteia. Dupa finalizarea comenzii, sistemul nostru va va trimite un email automat de confirmare pe adresa Dvs de email, in care veti fi informat despre produsele comandate.

Produsele la comanda se importa pe baza unei comenzi ferme, daca se afla in stocul producatorului. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare. Produsele la comanda se expedieaza dupa acord prealabil prin telefon sau e-mail.

Magazinul online www.norasport.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Produsele noastre vor fi livrate prin Fan Courier.
Pretul produselor afisate pe pagina contin TVA. Contravaloarea livrarii este platit de catre client.


Acest cost este stabilit pe contractului cu Fan Courier.
Costul rambursului (cash) este suportat de noi.

Minorii sub 18 ani au dreptul la lansarea comenzilor numai cu acordul parintilor. In caz contrar comanda se considera anulata.

(Taxa de livrare medie a coletelor noastre se situeaza intre valorile 20-30 RON, la trambuline si greutati 40-100 RON) Taxa de livrare efectiva veti afla in cursul efectuarii comenzii – sau prin telefon. Despre sosirea coletului veti fi anuntat printr-un e-mail. Coletul va fi livrat la domiciliu de catre Fan Courier. In cazul in care produsele comandate de Dvs. revin la firma noastra, exista posibilitatea de a fi retrimise. In momentul in care un colet revine la noi, trebuie sa achitam o taxa de revenire. In cazul in care clientul doreste ca pachetul sa fie retrimis trebuie sa achite si taxa de revenire precum si taxa de expediere din nou pentru a putea intra in posesia coletului.

 

Produsele pot fi returnate in termen de 30 zile de la data primirii coletului cu posibilitatea de a vira contravaloarea produselor în contul indicat de Dvs. Asta de va face in în termen de 5 zile lucrătoare de la data sosirii coletului, iar factura storno va fi transmisă prin e-mail. 

In colet sa avem datele cerute de catre Banca pentru returnarea banilor, adica :

Numele beneficiarului: 

Cont bancar: _ _ _ _-_ _ _ _-_ _ _ _-_ _ _ _-_ _ _ _-_ _ _ _


Top